loading

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Pravila privatnosti na web stranici promologistika.hr
Datum stupanja na snagu 25.05.2018.

Voditelj obrade osobnih podataka
Poduzeće Promo Logistika d.o.o., Slavonska avenija 22e, 10 000 Zagreb, tel: +385 1 6064 650, e-mail: info@promologistika.hr poštuje vašu privatnost i obvezuju se zaštititi je tijekom i nakon vašeg posjeta ovoj web stranici ( dalje u tekstu „Stranica“). U tom smislu, Promo Logistika d.o.o. djeluje kao voditelj obrade (“Voditelj obrade“). Ova pravila privatnosti (“Pravila  privatnosti“) daju uvid u naše postupke u vezi s prikupljanjem i obradom osobnih podataka.

Vrste osobnih podataka koji će biti obrađivani
Promo Logistika d.o.o. prikuplja i obrađuje osobne podatke o vama (npr. informacije koje vas mogu izravno ili neizravno prepoznati, posebice pomoću identifikatora kao što su ime i prezime, adresa i grad, država, e-mail adresa i kontakt telefon, fotografija, snimka (“Osobni podaci“), u slučajevima kada:
koristite obrazac za kontakt na Stranici
date komentare ili postavite pitanja na info e-mail naveden na Stranici
prisutni ste na prostoru označenom kao područje koje će biti snimano i fotografirano na događanju koje organiziramo
kontaktirate nas ili se povežete s nama putem društvenih mreža
obrađujemo Vašu molbu ili prijavu za posao

Promo Logistika d.o.o. neće prikupljati Osobne podatke ako nam ih ne dajete dobrovoljno, osim za određene Osobne podatke prikupljene putem informacijskih sustava i programa koji se koriste za rad Stranice, čiji je prijenos inherentan korištenju internetskih komunikacijskih protokola (npr. IP adrese kod prijave u kontakt obrazac) i neće zahtijevati više informacija nego što je potrebno za sudjelovanje u određenim aktivnostima. Ako nam ne želite dati Osobne podatke (osim Osobnih podataka koji se odnose na upotrebu internetskih komunikacijskih protokola koji se obično prikupljaju prilikom posjete web stranici), i dalje možete pristupiti našoj Stranici, ali nećete nas moći kontaktirati.
Na ulazima u područje događanja koje organiziramo a koje će biti snimano i fotografirano jasno su objavljena pravila privatnosti te je jasno naznačeno da možete biti snimani i fotografirani, te je isto naš legitiman interes budući da organiziramo označeni projekt. Ukoliko ne želite biti snimani/fotografirani nemojte ulaziti u prostor snimanja/fotografiranja. Snimke i slike djece (ispod 16 godina) na kojima se ista mogu prepoznati nećemo nigdje objaviti bez da smo prije toga skupili privolu zakonskih zastupnika istih.
Pružanje informacija posjetitelja/pošiljatelja je dobrovoljno i ne postoji ugovorna obveza ili uvjet da to posjetitelj/pošiljatelj učini. Voditelj obrade neće izraditi profile od prikupljenih informacija odnosno nema automatiziranog donošenja odluka.
Za fotografije i video zapise koje dobijemo od partnera/sponzora događanja a koji fotografiraju i snimaju vlastito događanje u vlastitoj organizaciji unutar događanja na kojem sudjelujemo, Promo Logistika d.o.o. se ponaša kao Izvršitelj obrade koji fotografije objavljuje na ovoj Stranici na nalog Voditelja obrade koji je u ovom slučaju partner/sponzor događanja a u svrhu promoviranja događanja partnera/sponzora kako bi isto postalo prepoznatljivo u medijima i ubuduće bolje.
Društvene mreže
Promo Logistika d.o.o. prikuplja Osobne podatke o svojim kontaktima na društvenim mrežama ( Facebook, Instagram i dr.) ali ih ne kontaktira osim u slučaju odgovaranja na upit ili komentar.
Otvorene molbe za posao i raspisani natječaji
Promo Logistika d.o.o. prikuplja otvorene molbe kandidata koji žele raditi kod nas te molbe kandidata za natječaje koje raspisujemo. Osobnim podacima iz molbi za posao imaju pristup samo ovlaštene osobe te se podaci čuvaju 2 godine od dana zaprimanja otvorene molbe.

Pravila o kolačićima
Kako bi se osigurao ispravan rad ove web stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Što su kolačići?
Kolačić je mala podatkovna datoteka koja se pohranjuje na vaše računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenoj web stranici. Pomoću kolačića web stranica pamti vaše radnje i željene postavke (poput korisničkog imena, jezika, veličine fonta i drugih željenih postavki koje se odnose na prikaz) tijekom duljeg razdoblja, pa ih nije potrebno ponovno unositi pri svakom povratku na web stranicu odnosno pri prelasku s jedne njegove stranice na drugu.
Na koji se način koristimo kolačićima?
Na nekim se našim stranicama koristimo kolačićima koji nisu prijeko potrebni za prikaz web-mjesta, no omogućit će vam ugodnije pregledavanje. Te kolačiće možete izbrisati ili blokirati, ali ako to učinite, neke funkcije te stranice možda neće raditi kako je predviđeno. Pomoću kolačića spremaju se sljedeći podaci poput jezika preglednika,  jeste li ili ne pristali na našu uporabu kolačića na toj stranici i sl.
Osobni podaci
Informacije povezane s kolačićima ne služe za vašu identifikaciju, a podaci o navikama pregledavanja isključivo su pod našim nadzorom. Kolačićima se ne koristimo ni u koje druge svrhe osim onih koje smo ovdje opisali.
Kako se kontroliraju kolačići?
Kolačiće možete kontrolirati i/ili izbrisati prema želji. Možete izbrisati sve kolačiće koji su već pohranjeni na vašem uređaju, a postavke većine preglednika omogućuju blokiranje pohrane kolačića. Ako blokirate kolačiće, možda ćete pri svakom posjetu web-mjestu morati ručno prilagođivati neke željene postavke, a određene usluge i funkcije možda neće biti dostupne. Ako ne želite na svome računalu primati kolačiće, svom pregledniku možete zadati da vas obavijesti kada ih detektira ili ih možete automatski sve odbiti. Također možete obrisati sve kolačiće koje ste već primili. Ako želite ograničiti ili blokirati kolačiće koji su vam već instalirani, to možete učiniti putem postavki svoga preglednika. Na koji način, saznajte preko funkcije “Help”/”Pomoć” unutar preglednika ili na stranici www.aboutcookies.org, gdje možete naći detaljne upute koje se odnose na različite preglednike.
Svrhe, pravni temelj obrade i moguće posljedice nedavanja Osobnih podataka
Kada dajete Vaše Osobne podatke ograničit ćemo korištenje Osobnih podataka za svrhu za koju su prikupljeni u skladu s uvjetima ovih Pravila privatnosti. Korištenje vaših Osobnih podataka uključuje:
Poduzimanje koraka po Vašem zahtjevu npr. odgovor na Vaša pitanja i komentare dostavljenih putem kontakt obrasca, info e-maila ili društvenih mreža, obrada otvorenih molbi i molbi na raspisane natječaje.
Korištenje Vaših fotografija/snimki načinjenih na prostoru održavanja događanja koje organiziramo
Postupak istraživanja sumnji na prijevaru, uznemiravanje, fizičke prijetnje ili druga kršenja pravila Stranice ili bilo kakvo sumnjivo ponašanje koje smatramo nepristojnim;

Davanje Osobnih podataka za svrhu pod A. je dobrovoljno, ali u određenim situacijama je nužno i odbijanje davanja takvih podataka može onemogućiti Promo Logistiku d.o.o. da odgovori na vaše zahtjeve ili vam pošalje oglas. Obrada podataka pod B. i C. je bazirana na legitimnom i javnom interesu. S time da ako smo prikupili privole za snimanje/fotografiranje i objavu snimki/fotografija, takva obrada ima za osnovu privolu. Naš je legitiman interes da snimamo/fotografiramo događanje koje organiziramo ili sudjelujemo u organizaciji, radi promocije istog kako bi isto postalo prepoznatljivo u medijima i ubuduće bolje.

Primatelji
Vaši Osobni podaci mogu biti otkriveni u sljedećim slučajevima:
subjektima koji sudjeluju u provedbi događanja koje Promo Logistika d.o.o. organizira
tehničkim dobavljačima vezano za izradu i održavanje web stranice,
osobama ovlaštenima od strane Promo Logistike d.o.o. za obradu Osobnih podataka, koje su podvrgnute odgovarajućoj zakonskoj obvezi povjerljivosti (zaposlenici poduzeća Promo Logistika d.o.o.),
službama za provođenje zakona i tijelima javne vlasti kada to zahtijeva mjerodavno pravo ili u dobroj vjeri ( da zaštite i brane prava ili imovinu Promo Logistika d.o.o. i Stranice, ili, da u hitnim okolnostima djeluju radi zaštite osobne sigurnosti korisnika Promo Logistike d.o.o., Stranice ili javnosti)
pravnim savjetnicima Promo Logistike d.o.o. u slučaju potrebe prosljeđivanja podataka radi pravnih postupaka
Medijskim kućama i agencijama za digitalni marketing u svrhu objave fotografija u tiskanim i printanim medijima, na web stranicama i društvenim mrežama
Klijentima/partnerima događanja koje Promo Logistika d.o.o. organizira u svrhu promidžbe navedenog događanja( samo fotografije/snimke s događanja uz prethodnu obavijest na označenom prostoru fotografiranja/snimanja)
Fotografima koji fotografiraju događanje

 

 

Prijenos Osobnih podataka u treće zemlje
Promo Logistika d.o.o. prenosi Osobne podatke izvan EU i EGP-a, izuzev Švicarske, posebno u SAD-e, ali u uvijek na  osnovu zaštitnih mjera prijenosa podataka sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka EU 679/2016, posebno na osnovu Privacy Shield-a, čime se jamči adekvatna zaštita osobnih podataka.

Zadržavanje
Promo Logistika d.o.o. će obrađivati vaše Osobne podatke samo za vrijeme potrebno za postizanje svrha opisanih u odjeljku iznad. Osobni podaci koje dobijemo putem kontakt e-maila na Stranici ili putem upita putem info e-maila bit će obrađivani najduže 6 mjeseci od zaprimanja upita, kod otvorenih molbi i molbi za raspisane natječaje podaci će biti čuvani 2 godine od dana zaprimanja molbe, dok će snimke/fotografije biti obrađivane sve dok ne iskoristite svoje pravo na prigovor ili dok ne povučete privolu za obradu Osobnih podataka.

Vaša prava
Promo Logistika d.o.o. vas obavještava da, u skladu s i u opsegu koji dopušta mjerodavno pravo, imate pravo zatražiti od Promo Logistike d.o.o. pristup i ispravljanje ili brisanje Osobnih podataka ili ograničenja obrade u vezi s vašim Osobnim podacima ili prigovoriti relevantnoj aktivnosti obrade, te podnijeti pritužbu nadležnom nadzornom tijelu (u Republici Hrvatskoj Agenciji za zaštitu osobnih podataka). Također, imate pravo znati primatelje ili kategorije primatelja kojima su vaši Osobni podaci bili ili će biti otkriveni, posebno primateljima u trećim zemljama.

Povezane stranice
Stranica može sadržavati poveznice na druge web stranice koje nisu u vlasništvu, upravljane ili održavane od strane Promo Logistike d.o.o. i za koje Promo Logistika d.o.o. ne odgovara. Kada napustite Stranicu, trebate primijetiti i pročitati uvjete i pravila privatnosti svake web stranice koju posjećujete.

Sigurnosne prakse
Sigurnost Vaših Osobnih podataka iznimno nam je važna, stoga smo postavili odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke postupke kako bismo zaštitili podatke koje prikupljamo. Međutim, zbog inherentne otvorene prirode interneta, ne možemo jamčiti da će komunikacija između Vas i nas ili informacija pohranjenih na Stranici ili na našim poslužiteljima biti potpuno sigurna od neovlaštenog pristupa trećih strana. U najvećoj mjeri dopuštenoj mjerodavnim pravom, odričemo se svake odgovornosti i odgovornosti za bilo kakvu štetu koju ste mogli pretrpjeti zbog bilo kakvog gubitka, neovlaštenog pristupa, zloupotrebe ili izmjene bilo kakvih informacija koje pošaljete na Stranicu.

 

Mjerodavno pravo
Za sva pitanja koja se odnose na Stranicu i ova Pravila privatnosti mjerodavno je hrvatsko pravo. Suglasni ste da će u vezi s postupkom koji se odnosi na Stranicu i ova Pravila Privatnosti biti isključiva i mjesna nadležnost sudova u Republici Hrvatskoj. Ne jamčimo niti impliciramo da Stranice ili sadržaj/materijali na Stranicama prikladni za upotrebu izvan Republike Hrvatske.


Promjene i ažuriranja naših Pravila privatnosti
Promo Logistika d.o.o. pridržava pravo izmjene ili ažuriranja ovih Pravila privatnosti u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Molimo vas da s vremena na vrijeme provjerite sve izmjene ili ažuriranja naših Pravila privatnosti, koja će biti objavljena ovdje i pokazivat će ažurirani datum stupanja na snagu na prvoj stranici Pravila privatnosti ako bilo koje izmjene ili ažuriranja budu izvršena.

Kontakt informacije
Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara u vezi sa Stranicom ili Pravilima privatnosti, možete nas kontaktirati putem našeg kontakt obrasca koji je dostupan na www.promologistika.hr  ili putem e-maila info@promologistika.hr , Tel: +385 1 6064 650,  +385 1 5604 599.

Voditelj obrade osobnih podataka

Promo Logistika d.o.o.
Adresa: Slavonska avenija 22e
10 000 Zagreb, HR
Tel: +385 1 6064 650,  +385 1 5604 599
E-mail: info@promologistika.hr

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Tel.: +385 (0) 1 6064 600
E-mail: dpo@mpg.hr

 

Otkrijte kako možemo pomoći
Kontaktirajte nas