loading

Novosti

Promo logistika postaje dio svjetske rental grupacije MOJO Rental Southeast Europe!
04 ruj, 2023

Promo logistika postaje dio svjetske rental grupacije MOJO Rental Southeast Europe!

Drage kolegice i kolege, suradnici i prijatelji,

s veseljem vam javljamo da je Budućnost upravo pred nama!

Od svojih prvih početaka, naša stalna želja bila je da rastemo i budemo najbolji u onome što radimo. Povremeno je put je bio kamenit i vrludav, i ponekad smo morali biti vrlo strpljivi i uporni u savladavanju izazova pred nama. Od male firme, narasli smo u jednog od tržišnih lidera u području event industrije u ovom dijelu svijeta. A sanjali smo kako dobaciti još dalje i više…

Danas vam s veseljem želimo reći da se komad najluđih snova upravo ostvaruje i da više ne sanjamo sami. Sav naš trud i rad prepoznati su i izvan naše lijepe Hrvatske pa smo ovog ljeta pozvani da se pridružimo svjetskoj grupaciji MOJO RENTAL (https://www.mojorental.com). To je veliko priznanje za nas kao firmu, a i za sve naše suradnike, partnere i dobavljače pa ovom prilikom s ponosom zahvaljujemo na svemu što smo zajedno odradili, na vašem doprinosu, idejama i svim rezultatima koje smo zajedničkim snagama postigli.

Od 01.09.2023. poslovat ćemo kao MOJO Rental Southeast Europe d.o.o.

Time smo postali dio svjetske rental grupacije koja ima firme u svim dijelovima svijeta. I tako, uz novo ime, sve što je pred nama i što budemo radili dobiva novi predznak…'SVJETSKI'. Čekaju nas svjetski projekti, svjetski klijenti, svjetske kolegice i kolege, i svjetski suradnici i partneri.

A sve ostalo ostaje isto. I dalje ćemo pomicati granice mogućeg kako bismo pružili jedinstvena iskustva, stvorili nezaboravne doživljaje i pokrenuli najbolje emocije.

I dalje ćemo biti tu, od ideje i organizacije pa sve do realizacije, da evente naših klijenata pretvaramo u događaje za pamćenje. Naša je misija, uz pomoć vrhunske opreme u rukama predanog i iskusnog tima, realizirati najbolja rješenja za sve vrste evenata u skladu sa željama naših klijenata.

Slogan “Uz nas je sve moguće” bit će snažniji nego ikad prije. To nam otvara put da u 10 godina imamo 100 zaposlenih, ostvarimo 10.000 projekata i usrećimo više od 10.000.000 ljudi.

Naš cjelokupni tim od 40-tak ljudi, svi odjeli i naša organizacija rada, naša oprema i naše znanje, postaju nova firma MOJO Rental Southeast Europe d.o.o. kroz koju ćemo istom energijom nastaviti pružati usluge našim klijentima, a uz podršku krovne organizacije i partnera, ona će nastaviti rasti i razvijati se na istom korijenju kao što je to do sada činila Promo logistika. Iako će se naše ime i izgled promijeniti u narednih nekoliko tjedana, vaše kontakt osobe u našoj firmi ostat će iste.

Veselimo se novim izazovima i srdačno Vas pozdravljamo u ime cijelog tima MOJO Rental Southeast Europe i Promo logistike!

Za sve dodatne informacije i dogovore vezane uz projekte i suradnju s MOJO Rental Southeast Europe d.o.o., slobodno nam se javite.

Povezane novosti

Otkrijte kako možemo pomoći
Kontaktirajte nas