loading

Novosti

Realizacija vašeg virtualnog / hibridnog eventa
16 velj, 2021

Realizacija vašeg virtualnog / hibridnog eventa

Kao i dosad, aktivno se prilagođavamo potrebama tržišta i pratimo svjetske trendove, pa smo tu i za vaše VIRTUALNE / HIBRIDNE EVENTE.

Svakodnevno svjedočimo osmišljavanju novih rješenja u kontekstu evenata koji se odvijaju u virtualnom prostoru. Kao što postoje različite varijante realizacije fizičkih evenata, jednako su brojne mogućnosti i za virtualne / hibridne evente.

Ukoliko razmišljate o vlastitom virtualnom / hibridnom eventu i pitate se – Odakle krenuti? Što mi je sve potrebno za uspješnu realizaciju? Kako pretočiti iskustvo fizičkog eventa u virtualni format? Kome se obratiti?  – mi imamo rješenja :-)

Bilo da je riječ o virtualnom eventu, koji ne uključuje live publiku, ili o hibridnom, u sklopu kojeg dio publike sadržaj prati live, a dio online, u virtualnom okruženju moguće je realizirati različite sadržaje:

  • Edukativni event – radionica, webinar, konferencija
  • Zabavni event – koncert, festival
  • Expo event – sajam

Možemo vam ponuditi kompletnu organizaciju i/ili tehničku realizaciju svih navedenih tipova virtualnih/hibridnih evenata. Vodeći računa o sadržaju vašeg eventa, vašim željama i potrebama, te mogućim oblicima interakcije, cilj nam je osigurati kvalitetno iskustvo u virtualnom okruženju, kako za sudionike u programu odnosno sadržaju, tako i za publiku.

Tu smo da vam pomognemo u odabiru i realizaciji za vas najboljeg rješenja:

  • Streaming

Opcija streaminga odnosi se na video produkciju vašeg sadržaja, live prijenos ili prethodno snimljeni materijal. Konkretno, riječ je o streamingu video materijala s kamere, online spajanjima sudionika u programu, te stramingu dodatnih materijala kao što su logotipi, grafike, PowerPoint prezentacije, korporativni ili sponzorski video materijali. Kao što je moguće imati više izvora za streaming, na raspolaganju su vam i različiti kanali kao npr. Vimeo, YouTube, Facebook.

Dodatnu vizualnu i sadržajnu vrijednost virtualnom / hibridnom eventu može dati i backdrop koji se koristi u sklopu studia, kao npr. plazmu, LED ekran ili Chroma Key Green Screen.

Vaš virtualni / hibridni event moguće je održati i prenositi iz vašeg vlastitog prostora, ali na raspolaganju vam je i neki od studia u sklopu Mozaik Event Centra (Slavonska avenija 6/II).

  • Streaming + 3D virtualno okruženje

Ova opcija uključuje dizajniranje virtualnog prostora u skladu s potrebama vašeg eventa. Sudionici u programu, te kompletan sadržaj i materijali smještaju se u custom made 3D virtualni prostor. Uz izradu 3D virtualnog prostora, ovaj tip streaminga uključuje i implementaciju video materijala, kao i svjetlosnih efekata, poput onih na fizičkom eventu.

  • Streaming + virtualna platforma

Vaš virtualni event može imati i svoju web platformu. U skladu s željama i potrebama eventa, u web platformu možemo implementirati elemente poput: lobby zone (za registraciju sudionika), info pulta (za više informacija o programu i sudionicima), dvorana/e za predavanja (streaming predavanja), party zone (streaming zabavnog sadržaja), expo zone (za partnere, sponzore, izlagače).

Kao u sklopu fizičkog eventa, tako i u sklopu virtualnog / hibridnog eventa, važna komponenta su partneri, sponzori odnosno izlagači u sklopu eventa. Po tom pitanju, nudimo vam više mogućnosti njihovog predstavljanja:

  • Predstavljanje kroz materijale u pauzama
  • Predstavljanje kroz interaktivnu expo mapu
  • Predstavljanje kroz 3D expo zonu

U slučaju da razmišljate o vlastitom virtualnom/hibridnom eventu i trebate organizacijsku ili tehničku podršku, pozivamo vas da popunite upitnik ili nas kontaktirate kako bi dogovorili sastanak (fizički ili online). Vjerujemo kako vam možemo pomoći odabrati i realizirati najbolje riješenje za vaš virtualni / hibridni event :-)

Povezane novosti

Otkrijte kako možemo pomoći
Kontaktirajte nas