loading

O nama

2006. godine grupa entuzijasta i ljudi s vizijom osnovala je Promo Logistiku, firmu za pružanje logističke potpore različitim promotivnim aktivnostima.

Vođeni sloganom „Uz nas je sve moguće!“ od tada nalazimo rješenja I tamo gdje ih naizgled nema. Težimo klijentima ponuditi više, a to je s vremenom rezultiralo I širenjem naše ponude.

Danas Promo Logistika nudi kompletnu organizaciju I realizaciju evenata, pružamo tehničku podršku različitim vrstama evenata u smislu video, audio I light opreme, osmišljavamo I realiziramo različita scenografska rješenja, te nudimo kompletnu logističku podršku od skladištenja, transporta, manipulacije do distribucije.

S ponosom možemo reći da iza nas stoji velik broj uspješno odrađenih evenata, konferencija, koncerata, festival, partyja… Iskustvo, znanje I profesionalna oprema, garancija su da nam se obratite sa povjerenjem.

Iznesite nam vaše želje, vizije, postavite pred nas izazov, a mi ćemo naći rješenje I pružiti vam vrhunsku uslugu jer “Uz nas je sve moguće!”

Otkrijte kako možemo pomoći
Kontaktirajte nas

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija